Süper Lig'in sevilen isimlerinden Papiss Cisse, futbol kariyerine artık amatör düzeyde devam ediyor. Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Cisse, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ancak şimdi, eski Premier Lig yıldızlarıyla birlikte 400 TL'ye futbol oynuyor.

PREMİER LİG'DEN SÜPER LİG'E

2012 yılında Newcastle United'a transfer olan Cisse, Türkiye'ye geldikten sonra Alanyaspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor formaları giydi. Özellikle 2019-2020 sezonunda Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Cisse, 32 lig maçında 22 gol atmış ve Trabzonsporlu Sörloth ile gol krallığı mücadelesi vermişti.

Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var? Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var?

AMATÖR FUTBOL VE ESKİ PREMİER LİG YILDIZLARI

Şimdilerde 400 TL'ye futbol oynayan Cisse, İngiltere'de eski Premier Lig yıldızlarıyla birlikte sahada yer alıyor. Kişi başı 10 sterline oynanan maçlarda, maçı kaybeden takımın saha kirasını ödemesi gerekiyor. Cisse'nin yanı sıra Joleon Lescott, Antonio Valencia, Danny Simpson, John O'Shea, Danny Drinkwater, Stephen Ireland, Nedum Onuoha, Ravel Morrison, Wes Morgan, Dale Stephens, Emile Heskey ve Oumar Niasse gibi isimler de bu maçlarda yer alıyor.

KULÜPSÜZ VE YAŞAM TARZI

38 yaşında olan Senegalli golcü, şu anda kulüpsüz durumda. Amatör futbola devam ederek formunu korumaya çalışan Cisse, futbola olan tutkusunu ve aktif yaşam tarzını sürdürüyor.