Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Ancak bu durum, sarı lacivertli takımın çarşamba günü Adana Demirspor'a karşı oynayacağı maçta forma giyip giyemeyecekleri konusunda belirsizlik yarattı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili PFDK'ya sevk edilen futbolcuların yanı sıra Trabzonspor'dan antrenör Egemen Korkmaz da tedbirsiz olarak sevk edildi.

PFDK'ya sevk edilen futbolcuların, 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Adana Demirspor ile oynanacak maçta forma giyip giyemeyecekleri, teknik direktör İsmail Kartal'ın tercihine bağlı olacak. Zira futbolcular, "tedbirsiz" olarak sevk edildikleri için ceza almamış durumda. Ancak Disiplin Kurulu, çarşamba günü maçın oynanacağı saate kadar toplanır ve futbolculara ceza verirse oyuncular müsabakada forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu durum, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor maçı öncesinde kadro planlamasında belirsizlik yaratabilir. Teknik heyet, PFDK'nın kararını bekleyerek son kararını verecek ve 3 futbolcunun durumuna göre kadroda değişiklik yapabilir.