Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı

Çayırova İnönü Mahallesi eski Temsilcisi Murtaza Karaca'nın vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karaca, Arçelik’ten emekli olup Çayırova İnönü Mahallesi’nde ikamet ediyordu. İşte detaylar...

MURTAZA KARACA NEDEN ÖLDÜ?

Murtaza Karaca, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görmekteydi. Tedavi sürecine rağmen yaşam mücadelesini kaybeden Karaca'nın vefatı, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Çayırova İnönü Mahallesi 41420 Sokak'ta ikamet eden Karaca, aynı zamanda CHP Çayırova İnönü Mahallesi eski Temsilcisi olarak biliniyordu.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Murtaza Karaca için bugün Güzeltepe Cem Evi’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karaca, dualar eşliğinde Akse Mezarlığı’nda toprağa verildi.

TAZİYELER VE ANILAR

Karaca'nın vefat haberi, Çayırova ve çevresindeki birçok kişiyi derinden etkiledi. CHP'nin eski temsilcisi olarak görev yaptığı dönemde birçok kişinin sevgisini kazanan Karaca, çevresinde saygı ve sevgi ile anılmaktadır. Sevenleri, Karaca'nın hatıralarını yaşatacaklarını belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Editör: Zeliha YAKUT