4 Haziran 2024 Salı günü, ATV'de yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yine birbirinden çarpıcı olaylar ele alındı. Kayıp vakaları, esrarengiz olaylar ve çözülemeyen cinayetlerle ilgili son dakika gelişmeleri izleyicilere aktarıldı. İşte programda yaşanan sıcak gelişmeler...

Manisa'da Kayıp Vakası: Selin Öztürk Nerede?

Manisa'da kaybolan Selin Öztürk olayı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alındı. 22 yaşındaki Selin Öztürk'ten 16 Nisan Salı gününden bu yana haber alınamıyor. Annesi Yeliz Karalar, kızının bulunması için programa konuk oldu. Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kaybolan Selin Öztürk’ün arkadaş çevresi de stüdyoya gelerek bildiklerini aktardılar.

Selin'in Arkadaşı Merve Uzun’dan İlginç Detaylar

Selin Öztürk'ün kaybolmadan önce görüştüğü arkadaşları, stüdyoda bildiklerini anlattı. Merve Uzun, Selin’i kaybolmadan bir gün önce Tolga ile birlikte evine bıraktıklarını belirtti. Merve, Selin’in kaybolmadan önce Muhammet ile birlikte kredi kartından harcadıkları 1500 lira nedeniyle taksici Emo tarafından arandığını söyledi. Ayrıca, Selin'i bıraktıktan ertesi gün Muhammet, Tolga ve diğer arkadaşlarıyla bir ovaya gittiklerini, burada silahlı ve kalabalık bir grup gördüklerini ifade etti.

İddialar ve Karşı İddialar

Merve, Selin'in kredi kartından yapılan harcama yüzünden gerginlik yaşandığını ve Tolga'nın bildiklerini anlatmadığını iddia etti. Merve'nin gösterdiği yerin olay yeri olduğunu belirten Müge Anlı ekibine, Muhammet ve Tolga bu yerin doğru olmadığını söyledi.

Helin Kandemir kimdir, babası kim, neden öldü? Helin Kandemir kimdir, babası kim, neden öldü?

Fatma Kapar'ın Açıklamaları

Selin Öztürk'ün kaybıyla ilgili ortaya atılan iddialar giderek artıyor. Müge Anlı, Selin'in arkadaşı Tolga'ya bir hanımefendinin sahte bir hesaptan mesaj gönderdiğini belirtti. Mesajda, Selin’in Fatma Kapar isimli bir kadınla birlikte saklandığı ve yasaklı madde parasıyla geçindiği iddia edildi. Fatma Kapar, stüdyoya gelerek ilgili fotoğrafın bir yıl önce çekildiğini ve mesajları kendisinin atmadığını belirtti. Sahte bir hesabının olduğunu, ancak mesajları kimin attığını bilmediğini söyleyen Kapar, "Ben buraya kendimi aklamaya geldim" dedi.

Editör: Zeliha YAKUT