Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir? Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Mr. Dosso Dossi olarak bilinen Hikmet Eraslan, Türkiye'nin pek çok yerinde başarılı açık hava konserleri düzenleyerek adından söz ettirdi. Şimdi ise İstanbul'da unutulmaz bir konsere imza atmak için gün sayıyor.

"RAMS MÜZİK FESTİVALİ BY MR DOSSO DOSSİ: TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SAHNESİ YENİKAPI'DA!"

RAMS ve Dosso Dossi iş birliğiyle düzenlenecek olan 'RAMS Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi', 18 Mayıs'ta Yenikapı'da gerçekleşecek. Sefo, Murda, Zara, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Ayaz Erdoğan ve Mustafa Baran gibi ünlü isimlerin sahne alacağı bu muhteşem etkinlik, 4 saat sürecek.

"ÜCRETSİZ VE HALKA AÇIK: 100 METRELİK DEV EKRAN VE GÖRSEL ŞÖLEN!"

Konsere katılım ücretsiz olacak ve 100 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğindeki dev bir led ekranla görsel bir şölen sunulacak. Etkinlik için yaklaşık 500 kişi aylardır hazırlık yapıyor. Hikmet Eraslan, "Türkiye'nin her yerinden izleyiciler gelecek. Türkiye’nin en iyi sanatçıları organizasyona katılacak. Türkiye’de daha önce görülmemiş bir şov, performans olacağının garantisini veriyorum" diyor.

"DOSSO DOSSİ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI: TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK AÇIK HAVA KONSERİ!"

Eraslan, "Türkiye’nin en büyük sahnesini kuruyoruz. Konserde görsel şölen bizleri bekliyor olacak. Türkiye’nin en büyük açık hava konserini düzenleyeceğiz" ifadelerini kullanıyor. Konserin unutulmaz bir etkinlik olacağını belirten Eraslan, Türkiye'nin her yerinden izleyicileri 18 Mayıs'ta İstanbul'a davet ediyor.

"SANATI VE MÜZİĞİ ULAŞILABİLİR KILMAK: HİKMET ERASLAN'IN SOSYAL SORUMLULUK ANLAYIŞI"

Hikmet Eraslan, sanatı ve müziği ulaşılabilir kılmak istediğini belirtiyor. Doğubayazıt, Şırnak ve Harran gibi bölgelerde düzenlediği konserlerle Türkiye'nin gündemine oturan Eraslan, "Müziğin büyülü dünyasında halkımızı eğlendirmek istiyorum. En popüler sanatçıları ve en büyük sahne şovlarını halkımızla buluşturmak benim için büyük bir mutluluk ve sosyal sorumluluk projesidir" diyor.