Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı devam ederken, Aziz Yıldırım'ın takım için hedeflediği ilk transferin Jose Mourinho olduğu açıklanmıştı. Bu açıklamaların ardından Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret de netlik kazandı.

Aziz Yıldırım'ın Açıklamaları ve Mourinho Anlaşması

Başkan adayı Aziz Yıldırım, takımın başına getirmek istediği ismin Jose Mourinho olduğunu belirtmiş ve hatta Ankara'da yaptığı bir açıklamada "Jose Mourinho ile 2+1 yıllığına anlaştık. İmzayı attı" demişti. Bu açıklamalar, Fenerbahçe camiasında büyük heyecan yaratmıştı.

Mourinho'nun Ücreti ve İstanbul'a Gelişi

Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret konusunda da net bilgiler geldi. İspanyol gazetesi AS'in haberine göre, Fenerbahçe Mourinho'ya iki yıllığına toplamda 40 milyon euro maaş önerdi. Bu rakam oldukça dikkat çekici ve futbol camiasında tartışmalara neden oldu. Aziz Yıldırım'ın seçilmesi durumunda Mourinho'nun 10 Haziran Pazartesi günü İstanbul'a getirileceği belirtiliyor.

Avrupa Basınının Yankıları

Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile ilgili açıklamaları sadece Türkiye'de değil, Avrupa basınında da geniş yankı buldu. İspanyol gazetesi AS'in manşetinde yer alan haber, futbol dünyasında büyük ilgi gördü.

Editör: Murat Serdar Yıldız