Merve Boluğur, son dönemde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sıkça magazin gündemine gelmekte. Bu sefer şarkıcı Serdar Ortaç ile bir araya gelerek çektirdiği poz ile dikkatleri üzerine çekti. Boluğur'un Ortaç ile olan buluşmasına yönelik sosyal medyada gelen ilgi ve yorumlar oldukça yoğun oldu.

"EMİNİM MÜTHİŞ OLACAK"

2006-2007 yılları arasında yayınlanan "Acemi Cadı" dizisinde canlandırdığı "Ayşegül" karakteriyle tanınan Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile olan evliliğini sonlandırmasının ardından ekranlardan bir süre uzak kalsa da, sosyal medyada aktif bir şekilde varlığını sürdürüyor. Özellikle son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Boluğur, yeni single çalışması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, yeni single projesinin kendisi için heyecan verici olduğunu belirten Boluğur, güzel bir sonuç alacaklarına inandığını ve sağlam bir ekip ile çalıştığını ifade etti. Nisan ayında stüdyoya gireceğini ve hareketli, yaz havasında bir şarkı üzerinde çalıştığını belirten Boluğur, Serdar Ortaç ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve onunla her işte yer almayı gönülden istediğini dile getirdi.

"ŞAN DERSLERİ DE ALDIM"

Öte yandan, Boluğur'un mayıs ayında yayınlamayı planladığı yeni single'ı için heyecanlı olduğunu ve müzik sektöründe iddialı olacağını vurguladığı biliniyor. Oyunculuk eğitimi alırken şan dersleri de aldığını ve bu sayede müzik alanında da kendini gösterebileceğini belirten Boluğur, hayranlarıyla paylaştığı bilgilerle merak uyandırmaya devam ediyor.

"KRAL"

Serdar Ortaç ile bir araya gelerek çektirdiği pozu "Kral" notuyla paylaşan Merve Boluğur, bu paylaşımına gelen yoğun ilgi ve yorumlarla dikkatleri üzerine çekti. Boluğur ve Ortaç'ın işbirliği ve yakınlığı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranları ve takipçileri, ikilinin birlikte yapacakları çalışmaları heyecanla bekliyor.