Melek Mosso, son dönemde sadece müzik kariyeriyle değil, özel hayatıyla da magazin gündemine oturdu. Ekim 2023'te oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile evlenen ünlü şarkıcı, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu ve dikkat çeken bir itirafta bulundu. Peki, Melek Mosso'nun kalça estetiği itirafı nasıl bir etki yarattı?

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Melekmosso010177

Melek Mosso'nun Evliliği ve Magazin Gündemi

Melek Mosso, Serkan Sağdıç ile olan iki yıllık birlikteliğin ardından Ekim 2023'te nikah masasına oturmuştu. Ancak, evlilikleri sadece mutluluklarıyla değil, Mosso'nun gündeme gelen kalça estetiği itirafıyla da konuşulmaya başlandı.

Melekmosso01

Melek Mosso'dan Hülya Avşar'ın Programında Kalça Estetiği İçin Ne Dedi?

Melek Mosso, Hülya Avşar'ın programında "Evet, yaptırdım. Herkes rahatlasın" diyerek kalça estetiği dedikodularına açıklık getirdi. Ünlü şarkıcının eşi Serkan Sağdıç ise bu konuda, "Sağlık açısından yapması gerekiyordu. Kuyruk sokumunda problem vardı" açıklamasını yaptı.

Melekmosso010101

Melek Mosso Kazık Yediği İddiaları ve Güzellik Merkezi Deneyimleri

Melek Mosso'nun Hülya Avşar'ın sorusu üzerine güzellik merkezi deneyimlerinden bahsetmesi ise dikkat çekti. "Bir güzellik merkezi beni bir kazıkladı. Yani şu günün parasıyla bile para o kadar söyleyeyim. Böyle birkaç yerden çok ciddi kazık yedim. Gittiğim şeylerin de hiçbir anlamı yok yani, önemli bir şey değil" şeklinde konuştu.

Editör: Murat Serdar Yıldız