İstanbul'da inanılmaz saldırı! Camide imamı okla vurdu, saldırgan kim, yakalandı mı? İstanbul'da inanılmaz saldırı! Camide imamı okla vurdu, saldırgan kim, yakalandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Mayıs ayı Aile Destek Programı ödemeleri 11 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı.

Bakan Göktaş'tan Açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar lira destek sağlamış olacağız." ifadelerini kullandı.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Mayıs ayı Aile Destek Programı ödemelerinde ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4 milyar lira ödeme yapılacak.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar, Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet Kapısı üzerinden kolayca sorgulayabiliyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ  12 AYLIK ÖDEMESİ SONA ERİYOR

12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konusu destek programı sona erecek.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ  E- DEVLET'TEN SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulamak için şu adımları izleyebilirsiniz:

e-Devlet Kapısı'na T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile giriş yapın.
Arama çubuğuna "Aile Destek Programı Sorgulama" yazın ve ilgili hizmete tıklayın.
Açılan sayfada aileniz için kayıtlı olan bilgiler görüntülenir. Ödeme durumu da bu ekranda gösterilir.

Editör: Murat Serdar Yıldız