Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak mücadelede İsmail Kartal'ın öğrencileri, son haftalarda aldıkları puanlarla zirveye yükselişini sürdürmek istiyor. Konya ekibi ise düşme hattından uzaklaşmak için puan veya puanlar peşinde.

KONYASPOR - FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Hakemliğini Bahattin Şimşek'in yapacağı karşılaşmada Fenerbahçe'de Dzeko, Szymanski, Tadic ve Batshuayi gibi yıldız oyuncuların performansı merak ediliyor. Konyaspor'da ise Cikalleshi, Louka Prip ve Guilherme'nin öncülüğünde yeşil-beyazlılar galibiyet arayacak.

Sivasspor Konyaspor

KONYASPOR - FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI DETAYLARI

Tarih: 6 Mayıs 2024 Pazartesi
Saat: 20.00
Stadyum: Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu
Kanal: beIN Sports 1
Hakem: Bahattin Şimşek

Konyaspor123789

KONYASPOR - FENERBAHÇE TAKIMLARININ SON DURUMLARI

Fenerbahçe 7-1'lik Galibiyeti Tekrarlamak İstiyor: Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında Konyaspor'u deplasmanda 7-1 yenmişti. Bu akşam da aynı sonucu hedefleyen sarı-lacivertlilerde Dzeko'nun 3 gollü performansı unutulmamış durumda.

CANLI İZLE Beşiktaş - Hatayspor (18 Mayıs) şifresiz mi, BJK-Hatay yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Beşiktaş - Hatayspor (18 Mayıs) şifresiz mi, BJK-Hatay yayın bilgileri, nereden izlenir?

Konyaspor Düşme Hattından Uzaklaşmak İstiyor: Yeşil-beyazlılar son haftalarda aldıkları puanlarla düşme hattından uzaklaşmaya çalışıyor. Bu akşam Fenerbahçe'yi yenerek puan veya puanlar elde etmek Konyaspor'un en büyük hedefi.

KONYASPOR - FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Konyaspor: Sehic, Guilherme, Popov, Calvo, Khaydarov, Michid, Mor, Konyaspor, Ndao, Michy, Cikalleshi