Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, canlı tavuk taşıyan bir tırın devrilmesi sonucu tır şoförü yaralandı ve yüzlerce tavuk telef oldu. Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri şofrö kurtarırken, jandarma soruşturma başlattı.

Kadirli-Osmaniye karayolu Vayvaylı köyü civarında meydana gelen kazada, henüz kimliği belirlenemeyen tır şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek tırın şarampole devrilmesine neden oldu. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı kabinden çıkarılan şoför, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada tırda bulunan yüzlerce tavuk ise telef oldu. Tavukların telef olmasının ardından bölgede temizlik çalışmaları başlatıldı. Jandarma ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşanan bu üzücü olay, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Arıcılığa hobi olarak başlayan terör gazisi yılda 1 ton bal üretiyor Arıcılığa hobi olarak başlayan terör gazisi yılda 1 ton bal üretiyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde canlı tavuk taşıyan bir tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, tır şoförü yaralandı ve yüzlerce tavuk telef oldu. Kaza, Kadirli-Osmaniye karayolu Vayvaylı köyü civarında meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen tırın şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek tırın yoldan çıkıp şarampole devrilmesine neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tır şoförünü sıkıştığı kabinden çıkararak hastaneye kaldırdı. Tırda bulunan yüzlerce tavuk ise kazada telef oldu. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Bu tür kazaların önüne geçilmesi için sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.