Yavuz Doğan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor? Yavuz Doğan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor?

Türk Hava Yolları (THY), dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 finali için çektiği reklam filmiyle dikkatleri üzerine çekti. Reklam filminde Jose Mourinho, THY'nin Business Class mutfağının sunduğu gurme lezzetleri tadarken aynı zamanda canlı olarak bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçı izliyor.

REKLAM FİLMİYLE HEYECAN DORUKTA

THY'nin ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile çektiği reklam filmi, futbol ve havacılık tutkunlarını heyecanlandırdı. Mourinho, reklamda THY'nin eşsiz uçak içi hizmetlerini deneyimlerken zorlu bir satranç müsabakasında galip geliyor ve Business Class mutfağının gurme lezzetlerini tadıyor.

THY'NİN GURURU

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, UEFA Şampiyonlar Ligi gibi prestijli bir etkinliğin resmi sponsoru olmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. Mourinho ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin markalarının küresel arenadaki gücünü ve spora olan bağlılığını pekiştirdiğini vurguladı.

MOURİNHO'NUN DEĞERLENDİRMESİ

Teknik direktör Mourinho ise THY'nin Avrupa'nın en iyi hava yolu olduğunu her sene aldığı ödüllerle tescillediğini ifade etti. Mourinho, THY ile çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, bu işbirliğiyle kendi kazanma tutkusunu ve THY'nin eşsiz hizmet anlayışını bir araya getirdiklerini söyledi.

JOSE MOURİNHO KİMDİR?

Jose Mourinho, dünyaca ünlü bir Portekizli teknik direktör ve eski profesyonel futbolcudur. 26 Ocak 1963 doğumlu olan Mourinho, futbol kariyerini sıradan bir orta saha oyuncusu olarak sonlandırdıktan sonra teknik direktörlük kariyerine adım attı. Mourinho, "The Special One" olarak da bilinir ve tüm zamanların en iyi teknik direktörleri arasında kabul edilir. Mourinho'nun kariyeri boyunca birçok önemli kulüpte başarılar elde ettiği bilinmektedir.