HUAWEI Pura 70 Ultra, DXOMARK sıralamasında 163 puanla dünya çapında en iyi kameralı akıllı telefon unvanını kazandı. Huawei'nin bu yeni amiral gemisi, fotoğraf meraklıları için piyasada bulunan en gelişmiş akıllı telefonlar arasında yer alıyor.

DXOMARK'IN OTORİTESİ

DXOMARK, kameraları ve kamera ekipmanlarını puanlayan köklü bir görüntüleme teknolojileri otoritesidir. Uzmanlar tarafından yaygın olarak güvenilen testleri, milyonlarca bilimsel ölçüm ve algısal analizle desteklenmektedir. Huawei'nin en yeni amiral gemisi akıllı telefonu, DXOMARK testinden başarıyla geçerek sektördeki en büyük rakiplerini geride bırakmayı başardı.

YENİLİKÇİ KAMERA ÖZELLİKLERİ

HUAWEI Pura 70 Ultra, akıllı telefon pazarına yeni öncü özellikler getiriyor. Ultra Hızlı Anlık Çekim özelliği, saatte 300 km'ye kadar yüksek hızlı fotoğraf çekimi sağlayarak kullanıcılara zamanda dondurabilecekleri değerli anlar sunuyor. Otomatik Odaklama özelliği ise test edilen tüm koşullarda doğruluğu ve yüksek hızıyla dikkat çekiyor.

Dilan Polat Tahliye Olacak mı? MASAK Raporu Dilan Polat'ın Suçsuzluğunu Kanıtlıyor mu? Dilan Polat Tahliye Olacak mı? MASAK Raporu Dilan Polat'ın Suçsuzluğunu Kanıtlıyor mu?

ULTRA PARLAK POP-OUT CAMERA

Cihazın 8,4 mm inceliğindeki gövdesine bir inç sensör boyutu ve F1,6 geniş diyafram açıklığı sığdıran geri çekilebilir yapısıyla Ultra Parlak Pop-Out Camera, en geniş ışık girişine sahip gelişmiş bir kamerayı barındırabiliyor. Aynı zamanda, gece sahnelerinde ve dinamik aralık performansında da üstün bir performans sergiliyor.

ULTRA PARLAK MAKRO TELEFOTO KAMERA

Yeni nesil Ultra Parlak Makro Telefoto Kamera, sektörün en büyük F2.1 diyafram açıklığına sahip periskop telefoto kamerası olarak dikkat çekiyor. Yakınlaştırma özelliğiyle özellikle makro perspektifi ve keskin görüntüleriyle övgü alıyor.

HUAWEI Pura 70 Ultra, fotoğrafçılıkta devrim niteliğinde bir adım olarak öne çıkıyor ve kullanıcılara üstün kamera deneyimi sunuyor.