İnci Taneleri dizisinde Azem'in kızı Nehir'i canlandıran Sera Kutlubey, seyircilerin dikkatini çekti ve hayatı hakkında merak uyandırdı. Özellikle Kutlubey'in kökeni ve nereli olduğu internet kullanıcılarının en çok araştırdığı konular arasında yer aldı. Sosyal medyada da Kutlubey'in aslen nereden geldiği konuşuluyor. 

İnci Taneleri dizisinde Azem'in kızı Nehir'i oynayan Sera Kutlubey'in yaşamı ilgi çekti ve insanların dikkatini çekti. Özellikle Kutlubey'in kariyeri ve kişisel hayatı hakkında merak edilenler, internet üzerinde sıkça araştırılan konular arasında yer aldı.

Serra Kutlubey 1

SERA KUTLUBEY (NEHİR) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sera Kutlubey, doğumunu 24 Ekim 1997 tarihinde gerçekleştirdi ve tiyatro eğitimini Haliç Üniversitesi'nde tamamladı.

Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2016 yılında Kehribar dizisinde rol alarak atan Sera Kutlubey, daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde de yer aldı.

Serra Nehir Kim

2017 yılında İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini başarıyla canlandıran Sera Kutlubey, 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" karakteriyle ekranlara gelerek büyük bir izleyici kitlesi tarafından tanındı.

Sera Kutlubey, 2022-2023 yılları arasında ekranlarda yayımlanan İyilik dizisinde "Damla" karakterine hayat verdi. Sera Kutlubey, sadece başarılı bir oyuncu değil, aynı zamanda yazar kimliğiyle de dikkat çekiyor. Kendisinin "Plüton'un Düş'üşü" adlı bir romanı vardır. 

Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü! Zuhal Topal Yemekteyiz 20 Mayıs Ömer Faruk Şimşek’in menüsü!

Serra Kutlubey 3

SERA KUTLUBEY ASLEN NERELİ, MEMLEKETİ NERESİDİR

Sera Kutlubey'in özel hayatıyla ilgili detaylar az bilinirken, hayranları onun memleketini merak ediyor. Özellikle "Sera Kutlubey nereli?" sorusu, internette sıkça aranan konular arasında yer alıyor.

Serra Kutlubey 2

Sera Kutlubey'in kökeni merak edilen konulardan biri oldu.

SERA KUTLUBEY

Ankara doğumlu.