Kaleli'nin doğum günü partisine, Öykü Karayel, Can Bonomo, Gözde Kansu, Demircan Kaçel, Güntaç Özdemir, Ata Berk Mutlu, Müjde Kızılkan gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Ünlü oyuncu, sevdikleriyle bir araya gelmenin verdiği mutluluğu dile getirerek, arkadaşlarına teşekkür etti.
Parti boyunca birçok ünlü isim sahneye çıkarak şarkı söyledi. Kaleli ise sevgilisinin teklifiyle sahneye çıkıp 'Her Şeyi Yak' parçasını rock tarzında seslendirerek büyük alkış aldı.

İlker Kaleli 1

Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

İLKER KALELİ KİM, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR? 

İlker Kaleli, 11 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olan Kaleli, oyunculuk kariyerine başlamadan önce London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda eğitim aldı. Eğitimi süresince Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda da oyunculuk dersleri aldı.

Oyuncu İlker Kaleli'nin İngilizce bilgisi oldukça iyidir ve 6 dil bildiği ifade edilmektedir. Bu yeteneklerinin bir kısmının Londra'da yaşadığı dönemde geliştiği düşünülmektedir.

Kaleli'nin televizyon kariyeri çeşitli dizilerde rol almasıyla şekillendi. Arak, Öğretmen, Dip, Poyraz Karayel, Kayıp, Kayıp Şehir ve Son gibi dizilerde önemli roller üstlendi.

İLKER KALELİ'NİN TV DİZİLERİ:
- Arak (Show TV, Most Production, 2023)
- Öğretmen (Fizik öğretmeni Akif Erdem, Fox, Medyapım & MF Yapım, 2020)
- Dip (Sahir, Puhu Tv, 2018)
- Poyraz Karayel (Poyraz Karayel, Kanal D, Limon Film, 2015)
- Kayıp (2013)
- Kayıp Şehir (2012)
- Son (2012)

Editör: Zeliha YAKUT