Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, yeni bölümü yetiştiremediği için bu hafta ve gelecek hafta yayınlanmayacak. Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka yer alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İnci Taneleri'nin bu hafta yayınlanacak bölümü yetişmediği için ekrana gelmeyecek. Dizinin gelecek hafta yayınlanması planlanan bölümü ise Ramazan Bayramı'na denk geldiği için yayınlanmayacak. Şenol Sönmez'in yönettiği dizinin senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan yazıyor.

Dizide pavyon dansçısı Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü'nün danslarına Ramazan ayı boyunca yer verilmeme kararı alınmıştı. Bu kararın dizinin yayın akışını da etkilediği görülüyor.

İnci Taneleri'nin 2 hafta boyunca yayınlanmaması, dizinin takipçileri arasında merak uyandırdı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği konusundaki gelişmeler ise yakından takip ediliyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler