Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile psikolog eşi Nurdan Beşen, geçtiğimiz günlerde Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Ünlü çift, sıcak havayı fırsat bilerek üç tekerlekli motosikletleri ile gezintiye çıktı. Çiftin motosiklet tercihi ve alışılmışın dışında tarzları, dikkatleri üzerlerine çekti.

İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen, sahil havası almak için tercih ettikleri Yeniköy'de, üç tekerlekli motosikletleriyle oldukça dikkat çektiler. Motosikletleriyle şehir turu atan çift, etraflarındaki vatandaşların ilgisini çekti. Özellikle üç tekerlekli motosikletleriyle farklı bir görüntü oluşturan çift, bu sıra dışı tercihleriyle dikkatleri üzerlerine çekti.

Güvenliklerini ön planda tutan çift, motosikletleri üzerindeyken kask takmayı ihmal etmediler. Bu tedbirleri, çiftin sadece keyifli bir gezinti yapmakla kalmayıp aynı zamanda güvenliğe de önem verdiğini gösteriyor.

İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen'in Yeniköy'deki bu gezisi, çiftin keyifli ve huzurlu zaman geçirmek için tercih ettiği aktivitelerden sadece biri gibi görünüyor. Her fırsatta birlikte vakit geçirmeyi tercih eden çiftin samimi ve mutlu halleri, hayranlarının da takdirini kazanıyor.