Jose Mourinho Onu İstiyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, transfer çalışmaları için hız kesmeden devam ediyor. Portekizli teknik adamın gözü, İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın yıldızı Heung Min Son üzerinde. Mourinho'nun, takımına kazandırmak istediği bu Koreli futbolcuyla ilgili ortaya atılan iddialar, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

Heung Min Son Fenerbahçeye mi Transfer Olacak?

Heung Min Son'un Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları, Mourinho'nun bu oyuncuyu takıma katmak istediği şeklinde. Tottenham ile sözleşmesi sona ermek üzere olan ve kulübünden gelen teklifleri reddeden Son için, Fenerbahçe'nin henüz resmi bir teklif yapmadığı belirtiliyor. Ancak sarı lacivertli kulübün, oyuncunun durumunu araştırmaya başladığı ve kısa süre içerisinde temasların başlayabileceği ifade ediliyor.

27 Gole Katkı Sağladı

Tottenham Menajeri Ange Postecoglou'nun Son'u takımda tutmak için ısrarcı olduğu ancak sözleşme görüşmelerinin sonuçsuz kalması durumunda satışın gerçekleşebileceği dile getiriliyor. Heung Min Son, Tottenham'da 1.5 sezonda 27 gole katkı sağlayarak önemli bir performans sergilemişti.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesiyle birlikte, takımın gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturma hedefi de netleşiyor. Mourinho'nun tecrübesi ve futbolculardaki potansiyel, Fenerbahçe'nin gelecek sezon için büyük umutlar taşımasını sağlıyor. Mourinho'nun Heung Min Son'u takıma kazandırma isteği, Fenerbahçe camiasında heyecanla karşılanıyor ve bu transferin gerçekleşmesi halinde takımın gücüne güç katacağı düşünülüyor.

Editör: Havva Andırır