Güzel oyuncu Hande Erçel, son dönemde başrolünü Burak Deniz'le paylaştığı 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alıyor. Ancak magazin gündemindeki yerini sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda tarzıyla da koruyor.

PORTEKİZ SEYAHATİ VE ŞIK KOMBİN

Erçel, şimdilerde sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte dünyayı geziyor. Son olarak Portekiz'in başkenti Lizbon'a giden güzel oyuncu, burada çektiği fotoğrafları 31.9 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım, moda ve tarz konusunda da büyük ilgi gördü.

663F0826774A71A9E6Bd8D6E

Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

KOMBİN DETAYLARI VE FİYATLARI

Erçel'in kombini, 'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfası tarafından detaylı bir şekilde incelendi. Markanın büstiyeri 2 bin 799 TL, ceketi 4 bin 799 TL, pembe spor ayakkabıları 4 bin 29 TL ve çantası ise tam 96 bin 325 TL olarak belirlendi. Toplamda 108 bin TL'yi bulan kombiniyle Hande Erçel, yine tarzıyla göz kamaştırdı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Erçel'in kombini, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Takipçileri tarafından yapılan yorumlar genellikle güzel oyuncunun tarzını övmekten ve onu güzellikle ilişkilendirmekten ibaret oldu. Hande Erçel, hem oyunculuğuyla hem de tarzıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.