Güzel Poz Filmi Nerede ve Ne Zaman Çekildi?

2019 yapımı olan "Güzel Poz" filmi, ABD ve Birleşik Krallık ortak yapımıdır ve çekimleri bu iki ülkenin farklı bölgelerinde gerçekleştirilmiştir. Film, yönetmen koltuğunda Dolly Wells'in oturduğu bir komedi-drama türündedir.

Güzel Poz Filmi01

Güzel Poz Filminin Oyuncuları Kimler?

"Good Posture" filminin oyuncu kadrosunda Grace Van Patten, Emily Mortimer, Timm Sharp, Ebon Moss-Bachrach, John Early, Nat Wolff, Norbert Leo Butz, Condola Rashād, Mary Holland ve Gary Richardson gibi isimler bulunmaktadır. Bu yetenekli oyuncular, karakterlerini canlandırarak filmde unutulmaz performanslar sergilemişlerdir.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Güzel Poz Filmi0101

Güzel Poz Filminin Konusu Ne?

Film, Lilian adında genç bir kadının hikayesini anlatır. Lilian, hayatı boyunca erkekleri kullanma alışkanlığı edinmiş biridir. New York'a taşındıktan sonra, artık kendi ayakları üzerinde durmak zorunda olan Lilian, başarılı bir yazar olan Julia'nın yanında bir oda kiralayarak yaşamaya başlar. Ancak aralarında zamanla iletişim sorunları baş gösterir ve ikili, notlar göndererek anlaşmaya çalışır.

Lilian'ın hayatı, ilişkileri ve yeni başlangıç arayışı, filmde detaylı bir şekilde işlenir. Lilian'ın çevresinde gelişen olaylar, onun içsel değişimini ve büyümesini izleyicilere aktarır.

Güzel Poz Filmi011010

"Güzel Poz" filmi, ilgi çekici konusu, güçlü oyuncu kadrosu ve çekici atmosferiyle izleyicileri kendine çeken bir yapımdır. Lilian'ın karakterinin derinlikli işlenişi ve onun hayatındaki dönüşüm, seyircilere dokunacak ve düşündürecek bir deneyim sunar. Ayrıca film, eleştirmenlerden de olumlu tepkiler alarak başarısını kanıtlamıştır.

Editör: Murat Serdar Yıldız