Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu! Dizinin sadık takipçileri, merakla bekledikleri 142. bölüm fragmanını soluğu ekran başında alacaklar. Dizinin yeni fragmanı, heyecanı doruk noktaya çıkardı. İzleyiciler, Seher ve Yamaç'ın ilişkisinin ne yöne evrileceğini ve Leyla'nın sürpriz hamlesinin ne olacağını merak ediyor. Peki ya Ayşe'nin kaderi ne olacak? Gönül Dağı'nın 142. bölümünde neler yaşanacağı, fragmanda gizli. İşte detaylar:

Gönül Dağı 142. Bölüm Fragmanı: Yeni Gelişmeler!

Gönül Dağı'nın son bölümünde Amcaoğulları, deprem icadını satın almak isteyen ekipte anlaşmazlık yaşar ve yollarını ayırır. İcadı geliştirmek için destek arayışına giren ekip, maddi destek bulabilecek mi? Kenan ve Elif, farklı bir bakış açısı elde etmek için Kenan'ın okul arkadaşını ziyaret ederler. Arkadaşları, Elif'in bebeğinin kurtulması için bir çözüm önerebilecek mi? Hüseyin, Selami ve Aydın, muhtarlık için aday olur ve seçim kampanyasına başlarlar. Bu üçlüye destek veren Asuman ve Cemile, muhtarlık seçiminde hangi adayın kazanacağını merakla bekliyor.

Gönül Dağı 142. Bölüm Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın!

MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi? MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi?


 

Editör: Zeliha YAKUT