GİRONA - VİLLARREAL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İspanya La Liga'da heyecan 14 Mayıs 2024 Salı akşamı Girona ve Villarreal arasında yaşanacak. Mücadele, S Sport ve S Sport Plus kanalından saat 23:00'da canlı olarak yayınlanacak.

GİRONA - VİLLARREAL KARŞILAŞMASININ YAYIN BİLGİLERİ

Tarih: 14 Mayıs 2024 Salı
Saat: 23:00 (TSİ)
Kanal: S Sport ve S Sport Plus
Yer: Montilivi Stadı, Girona

GİRONA - VİLLARREAL HER İKİ TAKIMDA PUAN PEŞİNDE 

La Liga'da kalma mücadelesi veren Girona ve Villarreal, bu akşamki maçta puan kazanmak için ter dökecek. Son sıralarda yer alan Girona, puan cetvelinde yükselmek için Villarreal'i deplasmanda mağlup etmek istiyor.

PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı? PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı?

VİLLARREAL AVRUPA KUPASI HEDEFİNDE

Orta sıralarda yer alan Villarreal ise bu akşam Girona'yı yenerek puan cetvelindeki yerini korumak ve Avrupa kupalarına katılma şansını artırmak istiyor.

GİRONA - VİLLARREAL MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Girona: Juan Carlos; Couto, Bernardo Espinosa, Juanpe, Gutierrez; Aleix Garcia, Romeu, Cristobal; Stuani, Tsygankov, Vallejo.

Villarreal: Geronimo Rulli; Foyth, Pau Torres, Mandi, Moreno; Capoue, Parejo, Trigueros; Danjuma, Gerard Moreno, Chukwueze.

Editör: Murat Serdar Yıldız