Merkez Şehitkamil ilçesi Belkıs Mahallesi'nde yaşanan olayda, aile içi tartışma kısa sürede büyük bir trajediye dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Halil Ö, yanında bulunan silahla eşi, çocuğu ve damadına ateş açtı.

SON DAKİKA Mersin'de terör propagandası yapan 10 kişi yakalandı.İşte Detaylar SON DAKİKA Mersin'de terör propagandası yapan 10 kişi yakalandı.İşte Detaylar

Olay Yerine Acil Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak, müdahale edilemeyen trajik son kaçınılmaz oldu.

Eş Hayatını Kaybetti, Oğlu ve Damadı Yaralandı

Sağlık ekipleri, Halil Ö'nün eşi Zeynep Ö'nün (44) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Halil Ö'nün yaralanan oğlu İ.E.Ö. (15) ile damadı Hanifi B. hastaneye kaldırıldı. Yaralanan İ.E.Ö'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Cinayetin ardından polis ekiplerine teslim olan zanlı, hakkında hazırlanan evraklarla mahkemeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Zanlının İfadeleri

Öte yandan şüpheli Halil Ö, adliyeye sevki sırasında bir gazetecinin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine, "Pişmanım." dedi. Bu ifade, olayın yarattığı üzüntüyü ve pişmanlığı yansıtıyor.