A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi (VNL) maçlarına hız kesmeden devam ediyor. Milletler Ligi'nin üçüncü hafta maçlarının yaklaştığı bu günlerde, Filenin Sultanları'nın hangi tarihlerde sahaya çıkacağı büyük bir merak konusu oldu. Türkiye, geçtiğimiz sezon VNL'de şampiyon olarak zirveye çıkmış ve adını ülkeler sıralamasında bir numaraya yazdırmıştı. Peki, Tayland-Türkiye voleybol maçı ne zaman?

Tayland-Türkiye Voleybol Maçı Ne Zaman?

VNL'de mücadele eden 16 takım, üç hafta sürecek olan maçlarda puan cetvelinde ilk 8 sıraya girebilmek için kıyasıya yarışacak. İlk 8 sırada yer alan takımlar, finallere katılma hakkı elde edecek. İşte Milletler Ligi'nin üçüncü hafta maç programı...

Milletler Ligi Son Hafta Maç Tarihleri

Son VNL şampiyonu olan "Filenin Sultanları", 11-16 Haziran tarihleri arasında Hong Kong'da gerçekleşecek üçüncü hafta maçlarında Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak.

Paris 2024 Olimpiyat Açılış Töreni || Paris 2024 Olimpiyat Açılışı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? Paris 2024 Olimpiyat Açılış Töreni || Paris 2024 Olimpiyat Açılışı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Tayland-Türkiye Maçı Ne Zaman?

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın üçüncü hafta maçlarındaki ilk rakibi Tayland olacak. Tayland-Türkiye karşılaşması, 12 Haziran Çarşamba günü saat 12.00’da başlayacak.

Editör: Zeliha YAKUT