Fenerbahçe'de yaklaşan kongre öncesi gerilim tavan yaptı. Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki çekişme, Mourinho ve FETÖ iddialarıyla yeni bir boyut kazandı.

640Xauto-12

Ali Koç Yönetimi ve Mourinho Tartışması:

Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Mourinho'nun transferi konusunda Aziz Yıldırım'ı yalancılıkla suçladı. Ilıcalı, Mourinho ile yapılan görüşmelerin Koç yönetimi tarafından gerçekleştirildiğini ve Yıldırım'ın bu konuda hiçbir rolünün olmadığını savundu.

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

640Xauto (4)-1

Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya FETÖ İddiası:

Aziz Yıldırım ise Ilıcalı'ya Dominik'te FETÖ'cülere pasaport verdiğini iddia ederek adeta savaş açtı. Yıldırım, Ilıcalı'nın Adnan Hoca ile olan bağlantısını da gündeme getirerek "Adnan Hoca konusuna girersem sokağa çıkamazsın" gibi sert ifadeler kullandı.

640Xauto (3)-1

Acun Ilıcalı'dan Sert Tepki:

Ilıcalı, Yıldırım'ın FETÖ iddialarına sert tepki göstererek "Çirkin ve art niyetli" dedi. Yıldırım'ın Mourinho olayında yalan söylediğini ve kulübü 600 milyon euro zarara uğrattığını savundu.

Editör: Mehmet Çetil