Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

Fenerbahçe, dünya çapında ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek büyük bir ses getirdi. Şimdi de kulüp, tanıtım faaliyetleri için dünyaca ünlü model ve oyuncu Ana de Armas ile anlaşma yaparak dikkatleri üzerine çekiyor.

ANA DE ARMAS KİMDİR?

Ana de Armas, 30 Nisan 1988'de Havana, Küba'da doğdu. Oyunculuk kariyerine genç yaşta başlayan De Armas, Manuel Gutiérrez Aragón'un romantik draması "Una rosa de Francia"da rol aldı. Daha sonra çeşitli İspanyol yapımlarında boy gösteren De Armas, 2014 yılında Hollywood'a adım attı.

ERKEN KARİYER

Ana de Armas, kariyerinin ilk yıllarında "El edén perdido" (2007) ve "Madrigal" (2007) gibi yapımlarda rol aldı. İspanya'da oldukça popüler olan "El Internado" dizisinde de önemli bir performans sergiledi. Daha sonra tarihsel drama "Hispania"da (2010-2011) on yedi bölüm boyunca rol aldı. Kariyerine Los Angeles'ta devam etme kararı alarak, Hollywood'da şansını denedi.

HOLLYWOOD YILLARI

De Armas, Hollywood'daki ilk çıkışını Eli Roth'un "Knock Knock" (2015) filminde Keanu Reeves ile beraber yaptı. Bu filmle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, "War Dogs" (2016) ve "Hands of Stone" (2016) gibi filmlerde de rol aldı. En büyük çıkışını ise Denis Villeneuve'nin "Blade Runner 2049" (2017) filmindeki rolüyle yaptı. 2019 yılında "Knives Out" filmindeki performansıyla eleştirmenlerden tam not aldı.

SON DÖNEM ÇALIŞMALARI VE KİŞİSEL HAYATI

Ana de Armas, 2022 yılında Netflix yapımı "Blonde" filminde Marilyn Monroe'yu canlandırdı. Bu performansı ile büyük övgü toplayan De Armas, aynı yıl "No Time to Die" filminde Bond kızı olarak da izleyici karşısına çıktı. İspanyol aktör Marc Clotet ile 2011-2013 yılları arasında evli kalan De Armas, 2020 yılında Ben Affleck ile yaşadığı ilişki ile de gündeme geldi.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞMA

Fenerbahçe'nin reklam yüzü olması beklenen Ana de Armas ile üç farklı çekim yapılacağı bildiriliyor. Sarı-lacivertliler, bu anlaşma ile global tanıtımda önemli bir adım atmış olacak.

Fenerbahçe'nin Ana de Armas ile gerçekleştirdiği bu anlaşma, kulübün dünya çapında bilinirliğini artırma ve marka değerini yükseltme yönünde atılmış stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Zeliha YAKUT