Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Sivasspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında galibiyet arayacak.

24 Erzicanspor-Menemen CANLI İZLE TFF yayın bilgisi ve maç linki, nereden izlenir? 24 Erzicanspor-Menemen CANLI İZLE TFF yayın bilgisi ve maç linki, nereden izlenir?

Fenerbahçekınık12344321

MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ülker Stadı'nda oynanacak olan derbi, saat 19.00'da başlayacak ve Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek.

Fenerbahçe987653

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇINDA MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Beşiktaş: Mert, Onur, Worrall, Necip, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Muleka, Semih

Fenerolymjshdasdfjas

FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA AĞIR YARA

Fenerbahçe, ligde 7 maçlık galibiyet serisini Sivasspor karşısında aldığı beraberlikle sonlandırdı. Bu sonuçla şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçını kazanarak şampiyonluk umutlarını sürdürmek istiyor.

Fenerolymdskjfskjdfksjduu

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER VE KART SINIRI

Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Jayden Oosterwolde, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, Dzeko, Tadic, Batshuayi, Ünder, Müldür, Kadıoğlu ve Becao, kart ceza sınırında bulunuyor ve Beşiktaş maçında kart görmeleri durumunda bir sonraki maçta takımlarını yalnız bırakacaklar.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, her iki takımın taraftarları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Her iki takımın da şampiyonluk umutları için kritik bir maç olacak olan derbi, büyük bir mücadeleye sahne olacak.