Yunanistan'ın ünlü futbol takımı Panathinaikos'un sezon sonunda Türk teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıracağı iddia ediliyor. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un, Aris yenilgisi sonrası Terim'i gönderme kararına sıcak baktığı belirtiliyor. Bu gelişmeler, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve Fatih Terim'in geleceği konusunda merak uyandırdı.

CANLI İZLE Türk Telekom - Anadolu Efes (17 Mayıs) beinsports şifresiz mi, Türk Telekom - Anadolu Efes yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Türk Telekom - Anadolu Efes (17 Mayıs) beinsports şifresiz mi, Türk Telekom - Anadolu Efes yayın bilgileri, nereden izlenir?

PANATHİNAİKOS BAŞKANI KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Yunanistan basınında yer alan haberlere göre, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un Fatih Terim'le ilgili kararını değiştirdiği ve deneyimli teknik adamla yolların ayrılacağı bildirildi. Sport24'ün haberine göre, Fatih Terim ile Panathinaikos'un ilişkisi sona eriyor.

GELİŞMELER SONRASI SOYUNDURMA ODASINDA GÜVEN KAYBI

Fatih Terim'in, soyunma odasındaki herkesin güvenini kaybettiği haberleri de gündeme bomba gibi düştü. Kulüpte bazı isimlerin 15 Mayıs'taki PAOK maçı öncesi Fatih Terim'in gönderilmesini talep ettiği ancak bunun pek mümkün görünmediği aktarıldı. Bu gelişmeler, Terim'in Panathinaikos'taki geleceği konusunda büyük belirsizlik yaratıyor.

SON KARAR BEKLENİYOR

Panathinaikos'un Fatih Terim'le yollarını ayırma kararı, futbol dünyasında büyük bir merakla bekleniyor. Terim'in kariyerindeki bu dönüm noktası, Türk futbolseverler ve taraftarlar tarafından da yakından takip ediliyor. Bu gelişmelerin sonucunda Fatih Terim'in geleceği ne olacak, merakla beklenen bir soru olarak ön plana çıkıyor.