F1 (Formula) İZLEME EKRANI, nereden izlenir, canlı veren kanallar! F1 (Formula) İZLEME EKRANI, nereden izlenir, canlı veren kanallar!

Eskişehir'de geçirdiği iş kazasının ardından çalışamayan ve kirasını ödeyemeyen Murat Çolak, eşi ve 11 yaşındaki çocuğuyla birlikte sokakta yaşıyor. Çalıştığı inşaatta geçirdiği kaza sonrası gerekli ameliyatları olamayan ve şu anda yüzde 14 engelli raporu bulunan Çolak, ev sahibinin satışıyla evden çıkarıldı.

KİRA BORCU YÜZÜNDEN EVDEN ÇIKARILDI

Eşi ve kızıyla birlikte yaşadığı evin kirasını ödeyemez hale gelen Murat Çolak, eline geçen parayla yaptığı ödemelerle kira borcunu kapatmaya çalıştı. Ancak evin satılmasıyla aile daha zorlu bir sürece girdi. Evi satın alan kişiyle anlaşmazlık yaşayan Çolak, icrayla karşı karşıya kaldı ve 2 gün önce zorla evden çıkarıldı.

SOKAKTA YAŞAM MÜCADELESİ

Evlerinden çıkarıldıktan sonra eşyalarıyla birlikte sokakta yaşamaya başlayan aile, komşularının yardımıyla beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor. Ancak Murat Çolak, bacağındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olamadığını ve geçtiğimiz yıl iş kazası geçirdiğini belirtiyor. İş bulup çalışmaya başlayana kadar yardım beklediğini ifade ediyor.

YETKİLİLERDEN YARDIM TALEBİ

Çolak, "Herhangi bir sigortam veya gelirim yok. Hasta olmama rağmen iş arıyorum. Her şeyi göze aldım. Eşim ve çocuğum dışarda kalmasın istiyorum" diyerek yetkililerden yardım talep ediyor. Yaşadıkları zorlu süreci sonlandırmak için destek bekleyen aile, şu anda komşularının yardımıyla geçimlerini sürdürmeye çalışıyor.