Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde seyir halindeki bir minibüs yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, akşam saatlerinde Gaziantep-Tarsus (TAG) Otoyolu Düziçi mevkii Osmaniye istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü belirlenemeyen 43 AFF 085 plakalı halı yüklü Volkswagen marka minibüs, seyir halindeyken bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Yangını fark eden sürücü, emniyet şeridinde aracı durdurarak hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Düziçi Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü. Yangında minibüs içinde bulunan halılar kullanılamaz hale gelirken, araç ise metal yığınına döndü.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sürücü ise yangın sonucunda herhangi bir yaralanma yaşamadı. Yangın nedeniyle otoyol bir süre trafiğe kapandı ancak ekiplerin çalışmaları sonrasında tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili gelişmeleri takip etmek için yerel haber kaynaklarından bilgi almak önemlidir.

Festival Başladı: Osmaniye'liler Yöresel Yemek Lezzetlerini Sunuyor Festival Başladı: Osmaniye'liler Yöresel Yemek Lezzetlerini Sunuyor