Ülkemiz, aktif fay hatları üzerinde yer aldığından sık sık deprem riskiyle karşı karşıya kalmaktadır. Her gün yeni depremler yaşanırken, vatandaşlar deprem anlarında "Deprem mi oldu, nerede ve kaç büyüklüğünde?" gibi sorularla bilgi arayışına giriyor. İşte, 17 Nisan 2024 tarihinde AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından kaydedilen son depremler:

Malatya Akçadağ'da 1.3 Büyüklüğünde Deprem

Bugün saat 06:21'de Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 1.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.01 km olarak ölçüldü.

Muş Malazgirt'te 1.4 Büyüklüğünde Deprem

Saat 06:16'da Muş'un Malazgirt ilçesinde 1.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği ise 7 km olarak kaydedildi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Türkiye genelindeki deprem aktivitesini anlık olarak takip ederek güncel deprem bilgilerini kamuoyuyla paylaşıyor. Vatandaşlar, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından son depremlerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor? Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor?