GEDİZ Elektrik Dağıtım Şirketi, 17 Nisan tarihinde İzmir'in çeşitli ilçelerinde planlı elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. İzmir'in birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak.

Kesinti Yaşanacak İlçeler ve Mahalleler

GEDİZ Elektrik'in açıklamasına göre, İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler şu şekildedir:

Belirli ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesintisi olacak.
Detaylı bilgi ve kesinti yaşanacak diğer ilçe ve mahallelerle ilgili bilgilere GEDİZ Elektrik'in resmi internet sitesinden veya çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Elektrik Kesintisi Listesi ve Detaylar

3 fay hattında büyük deprem riski! O fay hattı için Naci Görür, ‘zaman gelirse tehlikelidir’ dedi! 3 fay hattında büyük deprem riski! O fay hattı için Naci Görür, ‘zaman gelirse tehlikelidir’ dedi!

GEDİZ Elektrik tarafından yapılan açıklamada, kesintilerin süresi ve saatleriyle ilgili detaylı bilgiler verilmemiştir. Elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahallelerle ilgili detaylı bilgi almak için GEDİZ Elektrik'in resmi internet sitesini veya çağrı merkezini ziyaret edebilirsiniz.

İzmir'de Elektrik Kesintisi: GEDİZ Elektrik Kesinti Listesi

GEDİZ Elektrik'in İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleler için yayınladığı kesinti listesine GEDİZ Elektrik Kesinti Listesi sayfasından ulaşabilirsiniz.