Cem Tutsoy, Adana Ülkü Ocakları Başkanı olarak bilinmektedir. Hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır, ancak son zamanlarda Adana'da gerçekleşen olaylarla adı duyulmuştur.

SALDIRI OLAYI

5 Mayıs tarihinde, saat 11.00 sularında, Cem Tutsoy ve yanında bulunan dört kişi, Zafer Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ali Develi'ye saldırmıştır. Olay, Adana'da bulunan bir berber dükkanında gerçekleşmiştir. Saldırı sırasında, Ali Develi'nin 16 yaşındaki oğlu da dükkan içerisinde bulunmaktaydı.

SALDIRININ GEREKÇESİ

Tutsoy ve yanındakiler, Develi'yi dükkan dışına çağırarak, önceden MHP'li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ aleyhinde yaptığı paylaşımları gerekçe göstererek saldırmıştır. Tutsoy, Develi'ye tokat attıktan sonra yanındakiler tarafından darp edilmiştir.

ŞİKAYET VE GÜVENLİK TALEBİ

Olaya tanık olan Develi'nin oğlu ve eşi, duruma müdahale etmeye çalışarak araya girmiştir. Ancak Tutsoy'un yanındaki kişilerin tehditlerine maruz kalmışlardır.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Saldırı sonrasında, Ali Develi darp raporu almak için Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'ne gitmiş ve ardından polise giderek saldırganlar hakkında şikayette bulunmuştur. Develi, verdiği ifadede kendisi ve ailesinin güvenliği için koruma talep etmiştir.

Bu olay, Adana'da gerginliğe neden olan ve kamuoyunda geniş yankı bulan bir hadisedir. Olayın ardından, Adana'da güvenlik tedbirlerinin artırılması ve benzer vakaların yaşanmaması için dikkatli olunması çağrıları yapılmıştır.