Almanya Bundesliga'da heyecan Cumartesi günü saat 16:30'da Heidenheim ve Leipzig arasındaki mücadeleyle devam edecek. Tivibuspor 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçta her iki takım da üç puana ihtiyacı duyuyor.

Getafe-Athletic de Bilbao Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024) Getafe-Athletic de Bilbao Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024)

Heidenheim Son Maçında Beraberlik Aldı

Frank Schmidt'in çalıştırdığı Heidenheim, son maçında Stuttgart ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetmişti. Yeşil-beyazlılar, Leipzig karşısında galip gelerek bu maçtaki puan kaybını telafi etmek istiyor.

Leipzig Son Maçında Galip Geldi

Marco Rose'un öğrencileri ise son maçında Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup ederek formda olduğunu gösterdi. Kırmızı boğalar, Heidenheim'ı da yenerek puan tablosundaki yükselişini sürdürmek istiyor.

Heidenheim – Leipzig maçında Heyecan dolu mücadelenin kazananı kim olacak?

Maç öncesinde her iki teknik direktör de en iyi 11'lerini oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde.

Heidenheim'da

Kevin Müller, Florian Loeckelt, Patrick Baumeister, Niklas Dorsch, Marvin Klein, Arne Soidler, Denis Doğan, Robert Schnatterer, Adrian Heidenheim, Christian Kühlborn ve Maurice Malone'un ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Leipzig'de

Peter Gulacsi, Angelino, Willi Orban, Mohamed Simakan, Josko Gvardiol, Konrad Laimer, Xaver Schlager, Christopher Nkunku, Dominik Szoboszlai, Emil Forsberg ve Andre Silva'nın ilk 11'de yer alması öngörülüyor.

Heidenheim – Leipzig Maçı Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Saat: 16:30
  • Stadyum: Voith-Arena, Heidenheim
  • Yayın: Tivibuspor 1