Almanya Bundesliga'da heyecan Cumartesi günü saat 16:30'da Heidenheim ve Leipzig'in karşı karşıya geleceği maçla devam edecek. Tivibuspor 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak mücadelenin öncesinde, futbolseverler iki teknik direktörün de ilk 11'lerini merak ediyor.

Getafe-Athletic de Bilbao Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024) Getafe-Athletic de Bilbao Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024)

Heidenheim Ev Sahibi Avantajını Kullanmak İstiyor

Kendi sahasında Leipzig'i konuk edecek olan Heidenheim, son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla moral buldu. Teknik direktör Frank Schmidt'in öğrencileri, rakibini yenerek puan tablosundaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Leipzig Deplasmanda da Kazanmak İstiyor

Marco Rose'un çalıştırdığı Leipzig ise son deplasman maçında Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olmuştu. Bu maçta puan kaybetmek istemeyen Leipzig, Heidenheim'ı yenerek galibiyet serisine başlamak istiyor.

Her İki Takım da En İyisini Ortaya Koyacak

Heyecan dolu mücadelenin kazananı kim olacak? Cevap, Cumartesi günü saat 16:30'da Tivibuspor 1 ekranlarında! Maç öncesinde her iki teknik direktör de en iyi 11'lerini oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde.

Heidenheim'da ilk 11

Kevin Müller, Florian Loekhaus, Niklas Dorsch, Fabian Reese, Robert Glatzel, Marvin Klein, Christian Gehre, Denis Geiger, Maurice Mulenga, Adrian Jäkel ve Kevin Schade'in ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Leipzig'de ilk 11

Peter Gulacsi, Angelino, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Konrad Laimer, Xaver Schlager, Christopher Nkunku, Dominik Szoboszlai, Emil Forsberg ve Yussuf Poulsen'in ilk 11'de yer alması öngörülüyor.

Heidenheim – Leipzig Maçı Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Saat: 16:30 TSİ
  • Stadyum: Voith-Arena, Heidenheim
  • Yayın: Tivibuspor 1
  • Hakem: Deniz Aytekin
  • Yardımcı Hakemler: Tobias Christ, Christian Gittelmann
  • Dördüncü Hakem: Robert Hartmann