Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor, düşme hattındaki rakibi Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda 20 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak olan bu kritik maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İstanbulspor Son Hafta Galibiyet Taşıdı

Geçtiğimiz hafta Hatayspor'u 2-1 yenerek 10 maçlık galibiyet hasretine son veren İstanbulspor, bu maçta da 3 puan peşinde. 32 haftada 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 21 mağlubiyet alan İstanbulspor, 25 golle ligde en az gol atan takım konumunda. Kalesinde ise 59 gol gören İstanbulspor, puan kaybetmesi durumunda ligden düşen ilk takım olacak.

CANLI İZLE Maccabi Playtika-Panathinaikas ŞİFRESİZ Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV (2 Mayıs) nereden izlenir, şifresiz kanallar CANLI İZLE Maccabi Playtika-Panathinaikas ŞİFRESİZ Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV (2 Mayıs) nereden izlenir, şifresiz kanallar

Karagümrük Deplasmanda Çıkış Arıyor

Son 5 maçında galibiyet alamayan Fatih Karagümrük, İstanbulspor deplasmanıyla çıkış arıyor. 32 haftada 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 mağlubiyet alan Karagümrük, 30 puanla 18. sırada yer alıyor. Düşme hattındaki rakipleriyle çekişen Karagümrük, bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

İstanbulspor - Karagümrük Maçının Önemi

İstanbulspor için bu maç, ligde kalma mücadelesinde büyük önem taşıyor. Karagümrük ise bu maçtan 3 puan alarak düşme potasından uzaklaşmak istiyor. İki takım arasındaki çekişmeli mücadelenin sonucunda kimin galip geleceği merak konusu.

İstanbulspor - Karagümrük Maçı Hakemleri ve Yayın Bilgileri

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçını Burak Şeker yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.