Sivasspor - Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Konyaspor Fatih Karagumruk Iha 2136440

Sivasspor, Süper Lig'in 34. haftasında Konyaspor'u konuk edecek. 27 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadele, beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Al Akhdoud-Al Nassr TARAFTARIUM 24 İZLE, Al Akhdoud-Al Nassr Taraftarium güncel link izleme ekranı Al Akhdoud-Al Nassr TARAFTARIUM 24 İZLE, Al Akhdoud-Al Nassr Taraftarium güncel link izleme ekranı

Konyaspor Pendikspor Un Konugu 1709450046 Jo Tik X

Sivasspor Avrupa Kupası Hedefliyor

Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkat çekiyor. Hedefini Avrupa kupalarına koyan Kırmızı-Beyazlılar, Konyaspor maçında da galibiyet arayacak. Teknik direktör Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, "Özellikle evimizdeki maçları kazandığımızda ve deplasmandan da puanlarla döndüğümüzde bu zorlu süreci başarmış olacağız" dedi.

Konyaspor Düşme Hattını İtmek İstiyor

Fahrudin Omerovic'in çalıştırdığı Konyaspor ise bu sezon beklentilerin altında kaldı. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamayan Yeşil-Beyazlılar, Sivasspor mücadelesiyle galibiyet hasretine son vermek istiyor. Konyaspor, Sivasspor karşısında 3 puan alarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Sivasspor - Konyaspor Maçında Hakan Arslan, Fode Koita ve Uğur Çiftçi Forma Giyemeyecek

Sivasspor'da Hakan Arslan'ın sakatlığı nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılarda ayrıca Fode Koita ve Uğur Çiftçi de sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Sivasspor - Konyaspor Maçının Hakemleri Belirlendi

Sivasspor - Konyaspor maçını Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'a yardımcılklarını Kamil Çetin ve Gökhan Barcın yapacak.