Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı) Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı)

THY EuroLeague play-off çeyrek final serisi heyecanı Salı akşamı devam ediyor. Olympiakos, Pire Barış ve Dostluk Salonu'nda Barcelona'yı konuk edecek. Serinin üçüncü maçı büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor.

OLYMPİAKOS - BARCELONA KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Olympiakos - Barcelona maçı 30 Nisan Salı günü saat 21:30'da başlayacak. Mücadele S Sport 2 ve S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak.

OLYMPİAKOS - BARCELONA'DA SON DURUM

İlk maçta Barcelona deplasmanda Olympiakos'u 77-75 yenerek seride 1-0 öne geçmişti. İkinci maçta ise Olympiakos, Barcelona'yı kendi evinde 80-76 mağlup ederek seriyi eşitlemeyi başardı.

OLYMPİAKOS - BARCELONA TAKIMLARI KAZANMAK İSTİYOR

Hem Olympiakos hem de Barcelona bu seriyi kazanarak Final Four'a yükselmek istiyor. Ev sahibi Olympiakos, taraftarının desteğiyle rakibini mağlup ederek seriyi kendi lehine çevirmek istiyor. Barcelona ise deplasmandaki dezavantajını aşarak seride yeniden öne geçmek için mücadele edecek.

OLYMPİAKOS - BARCELONA KARŞILAŞMASINI CANLI İZLE