Premier Lig'in 37. haftası, bugün oynanacak maçlarla sona eriyor. Pochettino'nun yönetimindeki Chelsea, bu sezon beklentilerin altında kalmış olup haftaya 7. sırada giriyor. Diğer yandan, Brighton ise sezonun sona ermesine 2 hafta kala orta sıralarda yer alıyor. Chelsea, deplasmanda oynayacağı mücadelede galibiyet arayacak. Brighton - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal detayları…

Premier Lig'de sezonun sona ermesine sadece iki hafta kala, kritik maçlar ardı ardına oynanıyor. Bu sezon, Manchester City, Liverpool ve Arsenal gibi rakiplerinin gerisinde kalan Chelsea, kalan maçlardan galibiyetle ayrılarak sezonu üst sıralarda tamamlamayı hedefliyor. Chelsea'de bu sezon Cole Palmer'ın etkileyici performansı dikkat çekiyor. İngiliz oyuncu, takımına 21 gol ve 10 asistlik katkı sağladı. Özellikle Brighton mücadelesinde Palmer'ın performansı merakla bekleniyor. Roberto De Zerbi'nin çalıştırdığı Brighton ise evinde Chelsea'yi yenerek taraftarını mutlu etmeyi amaçlıyor. Peki, Brighton - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, maçla ilgili detaylar…

BRİGHTON - CHELSEA MAÇ I NE ZAMAN, HANGİ KANALDA? 

Brighton ile Chelsea, Premier Lig'in 37. haftasında kritik bir mücadeleye çıkıyor. Faimer Stadyumu'nda oynanacak olan maç, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Brighton, bu sezon Chelsea'ye karşı oynadığı iki resmi maçta mağlup oldu. Geçtiğimiz yıl yapılan karşılaşmada Brighton, deplasmanda Chelsea'ye 4-1 yenilmişti.

Chelsea, sezonun geri kalanında 36 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 73 gol atarken, kalesinde 61 gol gördü.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Öte yandan, Brighton bu sezon 36 maçta 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti. Roberto De Zerbi'nin öğrencileri, 48 puanla ligin 10. sırasında yer alıyor.

Editör: Zeliha YAKUT