İlk maçın gizemli beraberliği sonrası, hangi takımın finale yükseleceği adeta bir muamma.

MAÇ SAATİ

ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı  ne zaman oynanacak? - Haberler

Beşiktaş - Ankaragücü randevusu, 7 Mayıs Salı günü saat 20:30'da gerçekleşecek. Futbol tutkunları, bu büyük çatışmayı ATV ekranlarında soluksuz izleyebilecekler.

FİNALE GİDİŞ:

Ziraat Türkiye Kupası'nın bu kritik evresinde, Beşiktaş ve Ankaragücü, finale ulaşmak için ter dökecekler. İlk maçın belirsiz sonucu, rövanş mücadelesini daha da heyecanlı kılıyor. Hangi ekip adını finale yazdıracak, merak konusu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Maç Takvimi || Filenin Sultanları Voleybol maçları ne zaman başlıyor? Paris Olimpiyat Oyunları voleybol maçları tarihleri A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Maç Takvimi || Filenin Sultanları Voleybol maçları ne zaman başlıyor? Paris Olimpiyat Oyunları voleybol maçları tarihleri

EKSİKLER VE PLANLAR:

Ankaragücü cephesinde cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı devam eden bazı futbolcuların mücadelede yer alamayacağı öğrenildi. Bu durum, takımların stratejik taktiklerini yeniden gözden geçirmelerini gerektiriyor.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ:

Beşiktaş'ın Konyaspor maçını Zorbay Küçük yönetecek - Son dakika Beşiktaş  haberleri - Fotomaç

Maçın hakemi Zorbay Küçük, heyecanı doruklara çıkaracak. Ona yardımcılık edecek isimler ise Erdem Bitik ve Murat Tuğberk Curbay olacak. Adil bir mücadele için sahada olacaklar.

HEYECAN DOLU DAKİKALAR:

Ziraat Türkiye Kupası'nın bu muazzam yarı final savaşı, futbolseverleri büyüleyecek. Finale giden yolda atılan bu büyük adım, heyecan dolu anların habercisi.

KARŞILAŞMAYI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...