Premier Lig’de heyecan Aston Villa - Liverpool karşılaşmasıyla devam ediyor. Zirve yarışında Manchester City ve Arsenal'in gerisinde kalan Liverpool, Aston Villa deplasmanından üç puanla ayrılarak şampiyonluk umutlarını canlı tutmak istiyor. Klopp'un öğrencileri, ligde şu ana kadar topladığı 78 puanla 3. sırada bulunuyor. Diğer taraftan, Aston Villa bu sezon gösterdiği etkileyici performansla dikkat çekiyor. Peki Aston Villa - Liverpool maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta izlenebilecek? İşte, karşılaşmanın yayın bilgileri…

Aston Villa bu sezon Premier Lig'in güçlü ekiplerine karşı gösterdiği performansla dikkat çekti. Unai Emery'nin yönettiği takım, son 5 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Liverpool ise ardı ardına aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk yarışında geriye düştü. Aston Villa ise ilk 4 içinde yer almak için mücadele ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen ekip, Ollie Watkins, Leon Bailey gibi oyuncularının performansına güveniyor. 

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne?

ASTON VİLLA - LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN?

Premier Lig’in 37. haftasında Aston Villa ve Liverpool karşı karşıya gelecek. Mücadele 13 Mayıs Pazartesi günü saat 22:00’da başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

ASTON VİLLA SON DURUM

Aston Villa, bu sezon ligde oynadığı 36 maçta 20 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti.

Topladığı 67 puanla 4. sırada yer alan Emery'nin ekibi, Liverpool karşısında galibiyet arayacak.

LİVERPOOL SON DURUM

Liverpool, sezon başından beri Manchester City, Arsenal gibi ekiplerle şampiyonluk mücadelesi veriyordu.

Ancak matematiksel olarak şampiyonluk şansını kaybeden Liverpool, 36 maçta 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Editör: Zeliha YAKUT