Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu! Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu!

Salı akşamları izleyiciyle buluşan 'Bahar' dizisinin bu haftaki yeni bölümü beklenmedik bir şekilde yayınlanmayacak.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK MERAK: YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Geçtiğimiz günlerde fragmanının gelmemesiyle birlikte dizinin hayranları sosyal medyada "Bahar 12. bölüm yayınlanacak mı?", "7 Mayıs akşamı Bahar yeni bölüm var mı?" gibi sorular sormaya başlamıştı.

RESMİ AÇIKLAMA: YENİ BÖLÜM YAYINLANMAYACAK!

Dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin yer aldığı 'Bahar' dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü iptal edildi. Yapımdan gelen açıklamada, "Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz; Bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız. Bahar'ın en güzel günlerinde 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her Salı yeni bölümlerimizle buluşmak üzere." denildi.

DEMET EVGAR'DAN AÇIKLAMA

Dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar, sosyal medyada tepkilerin gelmesi üzerine bir açıklama yaparak, "Her hafta çektiğimiz bölümü buluşturmak için çok büyük bir heyecan içinde oluyoruz. Türkiye'de maalesef bu uzun sürelerde çalışmak, çok zor koşullarda mümkün olabiliyor. Mucize gibi bir şey." ifadelerini kullandı. Evgar, anlayış beklediklerini ve dizinin uzun çalışma saatleri nedeniyle zorlandıklarını dile getirdi.

'Bahar' dizisinin hayranları, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı konusunda merakla bekleyişlerini sürdürüyor.