Üniversiteler ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı iş gücüne katkı sağlamak üzere personel alımı yapacak.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Ağ Yönetim Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı ve Yazılım Önyüz Geliştirme Uzmanı pozisyonları için 3 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular 26 Mart 2024 tarihinde başladı ve 17 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Bingöl Üniversitesi, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile büro personeli pozisyonları için 30 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 27 Mart 2024 tarihinde başladı ve 5 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Uşak Üniversitesi, Büro Personeli, Spor Uzmanı, Tekniker, Teknisyen ve Sağlık Teknikeri pozisyonları için 55 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 29 Mart 2024 tarihinde başladı ve 19 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Sağlık Teknikeri ve Programcı pozisyonları için 2 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 29 Mart 2024 tarihinde başladı ve 5 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Son Dakika: Eylem Tok Türkiye'ye iade ediliyor mu, ne zaman getirilecek, mahkeme ne karar verdi? Son Dakika: Eylem Tok Türkiye'ye iade ediliyor mu, ne zaman getirilecek, mahkeme ne karar verdi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 69 işçi alacak. Adaylar için gerekli belge ve hizmet şartlarının sağlanması gerekmektedir. Başvurular, 5 Nisan'a kadar Türkiye İş Kurumunun internet sitesi üzerinden alınacak. Adaylar arasından asıl ve yedek adaylar noter kura çekilişiyle belirlenecek ve sınavlar 6 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın internet sitesi ziyaret edilebilir.