Beşiktaş'ta forma giyen Demokratik Kongolu sol bek Arthur Masuaku, siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istiyor. Beşiktaş yönetimi, Masuaku için 2 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

Fransa'dan Teklifler Var

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde en az 12 oyuncuyla vedalaşmayı ve kadroya 6 yabancı oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor. Bu bağlamda, Masuaku'ya Fransa'dan teklifler olduğu ve yönetimin bu transferi değerlendirdiği öğrenildi.

Nantes ile Görüşmeler Sürüyor

Masuaku, kendi isteğiyle takımdan ayrılmak istiyor. Fransız ekibi Nantes ile görüşmelerde bulunan futbolcu için Beşiktaş, 2 milyon euro bonservis talep ediyor. Ancak, Fransız ekibinin ilk teklifi yetersiz bulunarak geri çevrildi. Kısa sürede beklenen miktarın gelmesi halinde Masuaku ile yolların ayrılması planlanıyor.

Sözleşme Durumları

Beşiktaş'ta sözleşmesi süren bazı oyuncular kalmak için direniyor. Ancak, Masuaku'nun ayrılma isteği net. Siyah-beyazlı yönetim, bu transfer sürecinde belirlediği bonservis bedelini elde etmeyi hedefliyor.

Editör: Zeliha YAKUT