UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne?

Barcelona, İspanya La Liga'nın 35. haftasında sahasında Real Sociedad'ı konuk ediyor. Katalanlar, ligdeki maç eksiğiyle birlikte 73 puanla 3. sırada bulunuyorlar. Real Sociedad ise aynı şekilde maç eksiğiyle 54 puanla 7. sırada yer alıyor. Avrupa hedefleri için kritik bir maça çıkan Real Sociedad, güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak.

BARCELONA-REAL SOCİEDAD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Barcelona - Real Sociedad maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Mücadele, S SPORT ve S SPORT PLUS kanallarından naklen yayınlanacak.

La Liga'nın heyecanı Barcelona - Real Sociedad karşılaşmasıyla sürüyor. Real Sociedad, bu sezon İspanya Ligi'nde dikkat çeken takımlardan biri olarak öne çıkıyor. Topladığı 54 puanla ligin üst sıralarında yer alan Alguacil'in ekibinde en golcü isimler Oyarzabal, Kubo ve Mendez oldu. Barcelona ise Real Sociedad karşısında galibiyet arayarak haftayı kayıpsız tamamlamayı amaçlıyor.

Editör: Zeliha YAKUT