Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği ve Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, Show TV'de izleyicilerle buluşuyor. Demet Evgar'ın başrolünde olduğu dizi, tıp okuyarak büyük hayaller peşinde koşan ancak sonra ailesine adanan Bahar'ın hayatındaki ani değişimi konu alıyor.

DİZİ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. Ancak, dizi hangi hastanede çekiliyor konusunda net bir bilgi paylaşılmamıştır.

DİZİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri, ani bir hastalıkla hayatının değiştiği bir sürece girer. Hayatını eşine ve çocuklarına adamış olan Bahar, bu süreçte ailesindeki dinamiklerin ve ilişkilerin değişimini yaşar. Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp ve Alisa Sezen Sever gibi deneyimli isimler yer almaktadır.

YENİ BÖLÜMLERDE NELER OLACAK?

Bahar'ın doktoru Evren'in (Buğra Gülsoy) kararıyla karaciğer nakli gerektiği ortaya çıkar. Ancak, uyumlu bir karaciğer sadece Bahar'ın eşi Timur'da (Mehmet Yılmaz Ak) bulunur. Bu durum aileyi büyük bir sınavın içine sokar ve ailenin hayatı tamamen değişir.

SENARYO HAKKINDA BİLGİ

Dizinin senaryosu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, hayatın beklenmedik anlarında verilen kararların ve alınan risklerin insan hayatını nasıl değiştirebileceğini anlatan etkileyici bir hikayeyi izleyicilere sunuyor.

BAHAR DİZİSİ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Ani hastalığı sebebiyle hayatını yeniden inşa etmeye çalışan Bahar'ın hikayesini anlatan dizi izleyicilerin dikkatini çekiyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor.

Bahar dizisi çekildiği hastanede ise henüz açıklanmadı.