Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş, çocukluk aşkı Nezaket Şimşek'le geçtiğimiz aralık ayında nikah masasına oturmuş ve mutluluklarına mutluluk katmaya hazırlandıkları bebeklerini kucağına almak için gün sayıyordu. Ancak, sevinç dolu bekleyişleri, yaşadıkları üzücü bir olayla gölgelendi. Kurtuluş Kuş, katıldığı bir programda eşinin düşük yaptığını açıkladı.

Kuş, son dönemin yükselen isimlerinden biri olarak tanınıyor. 'Sevmedim Deme', 'Beni Bu Geceden Öldür', 'Nabız', 'İçime Ata Ata' gibi şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Kuş, geçtiğimiz aralık ayında Nezaket Şimşek'le dünyaevine girmişti.

KÖTÜ HABERİ VERDİ

Geçtiğimiz şubat ayında bir mekanda eşinin hamilelik haberini alan Kurtuluş Kuş, sevincini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ancak, sevinçleri kısa sürdü. Alişan'ın programına konuk olan Kuş, eşinin bir hafta önce düşük yaptığını açıkladı.

"Her şeyin hayırlısı"

"Her şeyin hayırlısı" diyerek yaşadıkları üzücü olayı anlatan Kurtuluş Kuş, "Eşimle ne güzel fotoğraflar çektik ya... Başımıza talihsiz bir olay geldi. İşte tam bir gün sonra hastaneye gidip, bebeğin kalp atışını dinleyecektik. Her şeyde bir hayır varmış, eşim düşük yaptı. Bir hafta 10 gün falan oldu. Her şeyin hayırlısı" dedi.