Fenerbahçe'de başkanlık için aday olan Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde bulunan Acun Ilıcalı hakkındaki çarpıcı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Yıldırım'ın sözleri üzerine Ilıcalı sessiz kalmadı ve sert bir açıklama yaptı.

640Xauto (1)-5

İDDİALARI İSPATETSİN BENİ BİR DAHA BURALARDA GÖREMEYECEKSİNİZ

Aziz Yıldırım'ın iddialarını yalanlayan ve kanıtlamaya davet eden Acun Ilıcalı, "Bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz. Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladım." dedi.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

640Xauto-13

FENERBAHÇE İÇİN ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM

Ilıcalı ayrıca, Fenerbahçe için her şeyi göze aldığını ifade ederek, "Benim hayatım çok iyiydi. Çok mutluydum. Ancak ben Fenerbahçe için elimi taşın altına koydum. Bir gün bile, 'Ya rakip takım taraftarları bana zarar verir mi?' diye düşünmedim. Ama bir şey fark ettim. Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş." şeklinde konuştu.

Acun Ilicali Ile Mourinhonun 12 Yil Onceki Diyalogu Gundem Oldu

KULÜP İÇİNDEKİ REKABET DAHA DA ALEVLENECEK

Aziz Yıldırım'ın iddialarının ardından gelişen bu açıklama, Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandırdı. Her iki tarafın da bu konudaki tutumları ve açıklamaları, kulüp içindeki siyasi dinamikleri ve rekabeti daha da alevlendirebilir. Son gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Editör: Mehmet Çetil