Süper Lig'de Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen ve şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe'de, olağan seçimli genel kurul için heyecan dorukta. Sadettin Saran'ın adaylığını resmen açıklamasının yanı sıra, Ali Koç'un da aday olması bekleniyor.

AZİZ YILDIRIM'DAN YENİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın da adaylık hazırlığında olduğu belirtildi. Yıldırım'ın ekibine 'Hazır olun' talimatı verdiği ifade edildi. Şimdi gözler seçimlere çevrildi. Fenerbahçe'nin tüzüğüne göre Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı mayıs ayı içerisinde yapılacak. Kulüp olağan seçimli genel kurul için henüz resmi bir açıklama yapmadı.

SADETTİN SARAN ADAYLIĞINI DUYURDU

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un adaylık konusundaki belirsizliği devam ederken, ilk resmi aday Sadettin Saran oldu. Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Saran'ın resmi olarak başkan adaylığını açıkladı. Mosturoğlu yaptığı açıklamada, "Sadettin Saran'ın başvurusu divan kurulu tarafından incelendi. Dosya yüksek divan kurulu ve sicil kurumundan geçirildi. Elimizde tamamlanmış bir süreç var. Saran, resmi bir aday olarak belirlendi. Altında 500'den fazla önerenin imzası bulunuyor. 24 Mayıs, Fenerbahçe başkan adaylarının son başvuru tarihi." dedi.

AZİZ YILDIRIM'IN ADAYLIK PLANI

Fenerbahçe'nin önceki başkanlarından Aziz Yıldırım'ın adaylık için hazırlandığına dair haberler geliyor. Son haberlere göre, Yıldırım, başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekibine, "Hazırlıklı olun ve benimle iletişimde kalın" talimatı verdi.

Çağlar Söyüncü için karar, yeni sezonda takımı belli oldu! Çağlar Söyüncü için karar, yeni sezonda takımı belli oldu!

AZİZ YILDIRIM'DAN ADAYLIK SÖZLERİ

Geçtiğimiz günlerde eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, adaylık iddialarına yanıt verdi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde medyada ve görsel basında çeşitli asılsız haberler ve yorumlar yer alıyor. Kamuoyu manipülasyona uğruyor.

Daha önce belirttiğim gibi, eğer herhangi bir adaylık planı içinde olursam, bunu açıkça kamuoyuyla paylaşırım.

Dolayısıyla, kişisel açıklamalarım dışında, manipülatif haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum."