Passolig uygulaması, taraftarlara takımlarının maç biletlerini online olarak satın alma imkanı sağlıyor. Passolig kart ücretleri, kulüplere göre değişiklik gösterirken, ayrıca kullanıcılar e-bilet sistemi için yıllık kullanım ücreti ödemektedirler. Ancak, bilet almak isteyenler uygulamaya giriş yaparken sorunlarla karşılaşıyorlar. Passolig'in neden erişilemediği hala belirsizliğini koruyor.

PASSOLİG NEDEN ÇÖKTÜ

Yoğun talep nedeniyle Passolig internet sitesinde yaşanan yoğunluk sonrasında uygulama çöktü. Kullanıcılar, girişlerinde sorunlar yaşayınca, sosyal medya platformları ve çağrı merkezleri aracılığıyla tepkilerini dile getirdiler.

İsmail Kartal’in oğlu Emre Kartal kim, kimi darp etti! İsmail Kartal’in oğlu Emre Kartal kim, kimi darp etti!

Passolig, Türkiye'de kullanılan bir elektronik bilet sistemidir ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hayata geçirilmiştir. Uygulama, 19 Nisan 2014 tarihinde, 2013-2014 Süper Lig sezonunun 30. haftasında ve 1. Lig'in 36. haftasında devreye alınmıştır.

GALATASARAY'DA KOMBİNE SATIŞI BAŞLADI MI?

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, "Sezonluk kombinelerin genel satışı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00'te sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir." açıklamasını yaptı.